Nova kadrovska rešenja u JKP i Domu kulture Kačarevo

Dosadašnji direktor JKP Kačarevo, Vasa Krkobabić, podneo je ostavku na tu funkciju 21. septembra.

Vasa Krkobabić, dosadašnji direktor JKP Kačarevo podneo je ostavku na tu funkciju 21. septembra, kako se u obrazloženju navodi – iz ličnih razloga
Vasa Krkobabić, dosadašnji direktor JKP Kačarevo podneo je ostavku na tu funkciju 21. septembra, kako se u obrazloženju navodi – iz ličnih razloga

Kako se u obrazloženju navodi, ostavku je podneo iz ličnih razloga. Dan kasnije, 22. septembra na sednici Gradskog veća njegova ostavka je prihvaćena.

Na istoj sednici Gradsko veće je donelo i Odluku da se gubitak ovog preduzeća od 3,5 miliona dinara pokrije u nekoj od narednih godina.

jkp-naslovna

Ove dve Odluke naći će se i pred odbornicima Grada Pančeva na sednici Skupštine zakazanoj za 29. septembar.

U pozivu za narednu, 16. Sednicu Skupštine grada Pančeva nalaze se i druge kadrovske teme, tako da će odbornici nakon usvajanja ostavke Vase Krkobabića, razmatrati predlog da se na mesto v.d. direktora na period od godinu dana u JKP Kačarevo imenuje Zoran Marković, diplomirani specijalni pedagog iz Kačareva koji je do sada bio na čelu Doma kulture u tom mestu.

Kadrovska komisija predlaže i da se Zoran Marković razreši dužnosti direktora Doma kulture u Kačarevu, na lični zahtev, a da se na mesto v.d. direktora Doma kulture Kačarevo na period do godinu dana imenuje Nevena Spremo, diplomirani kulturolog iz Pančeva.

Izvor:pancevo.mojkraj.rs