Нова кадровска решења у ЈКП и Дому културе Качарево

Досадашњи директор ЈКП Качарево, Васа Кркобабић, поднео је оставку на ту функцију 21. септембра.

Васа Кркобабић, досадашњи директор ЈКП Качарево поднео је оставку на ту функцију 21. септембра, како се у образложењу наводи – из личних разлога
Васа Кркобабић, досадашњи директор ЈКП Качарево поднео је оставку на ту функцију 21. септембра, како се у образложењу наводи – из личних разлога

Како се у образложењу наводи, оставку је поднео из личних разлога. Дан касније, 22. септембра на седници Градског већа његова оставка је прихваћена.

На истој седници Градско веће је донело и Одлуку да се губитак овог предузећа од 3,5 милиона динара покрије у некој од наредних година.

jkp-naslovna

Ове две Одлуке наћи ће се и пред одборницима Града Панчева на седници Скупштине заказаној за 29. септембар.

У позиву за наредну, 16. Седницу Скупштине града Панчева налазе се и друге кадровске теме, тако да ће одборници након усвајања оставке Васе Кркобабића, разматрати предлог да се на место в.д. директора на период од годину дана у ЈКП Качарево именује Зоран Марковић, дипломирани специјални педагог из Качарева који је до сада био на челу Дома културе у том месту.

Кадровска комисија предлаже и да се Зоран Марковић разреши дужности директора Дома културе у Качареву, на лични захтев, а да се на место в.д. директора Дома културе Качарево на период до годину дана именује Невена Спремо, дипломирани културолог из Панчева.

Извор:pancevo.mojkraj.rs