Nova sezona-pregršt medalja!

Počela je nova sezona takmičenja,a u sezoni naši šampioni u svom sportu,mladi džudisti kluba „Jedinstvo“,imali su veoma zapažen nastup.
Nadmetali su se na turniru „Akademije Jočić“,16.09., u Pančevu u konkurenciji sa 33 kluba,a ukupno 400 takmičara.Osvojili su 17 medalja,što je izuzetan uspeh naših sportista,a to je pokazatelj da se jedino upornim  radom postižu ovakvi rezultati.Svaki takmičar naše ekipe je pokazao napredak.Priključili su im se i takmičari iz ogranka koji su napravili u Kovačici.

Dve male sampionke Kristina euro liga Pancevo turnir akademije Jocic 2017
Zlatne medalje osvojile su:najmlađa takmičarka, Marija Veličkovski, novi član kluba, Krtenić Andrijana,koja je osvojila i pehar za najbolju mlađu pionirku,borbena Katarina Bjelčević i debitantkinja Tekijaški Ksenija.Srebrne medalje su pripale: Cvetković Sergeju, Stojanovski Maksimu,Pejnović Jani, Šarac Marku, Đaković Andrei i malenoj,takođe debitantkinji, Lotina Ivi. Bronze su izborili: Andjelović Ilija, Jaćimovski Ognjen,Stojanovski Novak, Aleksandra Dimitrovski, Marija Penevski, Lotina Lara i Ilić Marija- debitantkinje. Peta mesta, nakon odličnih borbi, zauzeli su: Kovač Nemanja, Tošić Nikolina, Dorotea Magdu i Neda Marko. O kvalitetu rada svedoče rezultati naše divne dece.
Još jedna velika vest je da su naša dva starija pionira nastupala na drugom kolu Euro lige u Subotici,za Dinamo iz Pančeva, i to u kategoriji sa starijima-kadetima,gde su osvojili odličja. Bjelčević Kristina, srebro i Anđelović Rastko nakon tri pobede i jednog poraza – bronzanu medalju.

euroliga Rastko

Sportski pozdrav upućuju naši uspešni džudisti,a mi se radujemo što će nam,sigurni smo,i dalje puniti rubrike.