Нова сезона-прегршт медаља!

Почела је нова сезона такмичења,а у сезони наши шампиони у свом спорту,млади џудисти клуба „Јединство“,имали су веома запажен наступ.
Надметали су се на турниру „Академије Јочић“,16.09., у Панчеву у конкуренцији са 33 клуба,а укупно 400 такмичара.Освојили су 17 медаља,што је изузетан успех наших спортиста,а то је показатељ да се једино упорним  радом постижу овакви резултати.Сваки такмичар наше екипе је показао напредак.Прикључили су им се и такмичари из огранка који су направили у Ковачици.

Dve male sampionke Kristina euro liga Pancevo turnir akademije Jocic 2017
Златне медаље освојиле су:најмлађа такмичарка, Марија Величковски, нови члан клуба, Кртенић Андријана,која је освојила и пехар за најбољу млађу пионирку,борбена Катарина Бјелчевић и дебитанткиња Текијашки Ксенија.Сребрне медаље су припале: Цветковић Сергеју, Стојановски Максиму,Пејновић Јани, Шарац Марку, Ђаковић Андреи и маленој,такође дебитанткињи, Лотина Иви. Бронзе су изборили: Андјеловић Илија, Јаћимовски Огњен,Стојановски Новак, Александра Димитровски, Марија Пеневски, Лотина Лара и Илић Марија- дебитанткиње. Пета места, након одличних борби, заузели су: Ковач Немања, Тошић Николина, Доротеа Магду и Неда Марко. О квалитету рада сведоче резултати наше дивне деце.
Још једна велика вест је да су наша два старија пионира наступала на другом колу Еуро лиге у Суботици,за Динамо из Панчева, и то у категорији са старијима-кадетима,где су освојили одличја. Бјелчевић Кристина, сребро и Анђеловић Растко након три победе и једног пораза – бронзану медаљу.

euroliga Rastko

Спортски поздрав упућују наши успешни џудисти,а ми се радујемо што ће нам,сигурни смо,и даље пунити рубрике.