Џудо клуб „Јединство“ поносно представили своју школу

Џудо клуб “ Јединство“ из Качарева учествовао је у среду 01.03.2017. на окружном,Војвођанском школском такмичењу у џудоу.
Џудисти
„Такмичили смо се за своју Основну школу „Жарко Зрењанин“ и наша такмичарка Александра Димитровски успела је да освоји друго место и оствари пласман на државно школско првенство које је ове године у Панчеву 14.03.2017.
Преко 600 ученика је било у конкуренцији на овом такмичењу,а Александра се,као најмлађа у својој групи,јер је ученица петог разреда ,надметала са старијима. Остала екипа је такође била сјајна и веома храбро су се борили али је фалило мало. Будући да смо најмлађи клуб који је наступао не можемо да не будемо поносни на ову децу и велики успех који смо постигли!
Посебну захвалност дугујемо нашој школи,која је желела да се са нама упусти у ову битку и обезбедила средства за одлазак на такмичење.
Пратио нас је и професор физичког,Градимир Сретеновић, због којег су деца имала још већу жељу за победом“,рекла је секретарка клуба Божана Анђеловић,којој предвиђамо и успешну новинарску каријеру због текстова,које за наше новине редовно доставља.
„Видимо се у Панчеву да навијамо за нашу школу и Александру!“,рекла је Божана у име најзлатнијег џудо клуба,који је постигао толико успеха од дана оснивања да само можемо да им по ко зна који пут честитамо.