„Zona Zamfirova“ drugi deo u subotu i u Kačarevu!

Drugi deo filma „Zona Zamfirova“,“Vrati se Zone“ biće premijerno prikazan i u Kačarevu u subotu 25.02. u 19 časova.

Iz razloga što,nažalost,nemamo bioskopsku salu,film će biti prikazan  u Hali sportova u našem mestu.

Ovo izuzetno delo Stevana Sremca već se drugi put ekranizuje i nailazi na vrlo pozitivne kritike gledalaca.

Ulaznice za projekciju filma možete kupiti već od ponedeljka,20.02., u Domu kulture Kačarevo,od 9 do 15 časova,svakoga dana.Cena ulaznice je 250 dinara.

Zone

 

Režiser: Jug Radivojević
Producent i scenarista: Miroslav Mitić
Scenarista: Ivana Mitić

Uloge: Brankica Sebastijanović (Zona), Milan Vasić (Mane), Ljiljana Stjepanović (Doka), Marina Ćosić (Kalina), Milan Lane Gutovič (Hadži Jordan), Gorica Popović (Persa)

Život je bajka! Ljubav između Zone Zamfirove, čorbadžijske ćerke, i kujundžije Maneta pobedila je sve, pa i klasne prepreke patrijarhalne čaršije. A posle svadbe – stišaše se ogovaranja, a Zona i Mane uživaju u svom braku ispunjenom ljubavlju i strašću. I misle da je sve rešeno. A ono – priča tek počinje. Kao u bajci, protagonisti se suočavaju sa nizom prepreka koje moraju da savladaju i antagonistima koje moraju da pobede da bi pronašli pravi put. Dramatični razvoj situacije, isprepletane pričama ostalih likova, unosi elemente komedije u ovu romantičnu, melodramsku priču s početka 20. veka, koja se odvija u živopisnoj čaršiji na jugu Srbije, punoj boja, mirisa i zvukova tradicije.