„Зона Замфирова“ други део у суботу и у Качареву!

Други део филма „Зона Замфирова“,“Врати се Зоне“ биће премијерно приказан и у Качареву у суботу 25.02. у 19 часова.

Из разлога што,нажалост,немамо биоскопску салу,филм ће бити приказан  у Хали спортова у нашем месту.

Ово изузетно дело Стевана Сремца већ се други пут екранизује и наилази на врло позитивне критике гледалаца.

Улазнице за пројекцију филма можете купити већ од понедељка,20.02., у Дому културе Качарево,од 9 до 15 часова,свакога дана.Цена улазнице је 250 динара.

Zone

 

Режисер: Југ Радивојевић
Продуцент и сценариста: Мирослав Митић
Сценариста: Ивана Митић

Улоге: Бранкица Себастијановић (Зона), Милан Васић (Мане), Љилјана Стјепановић (Дока), Марина Ћосић (Калина), Милан Лане Гутович (Хаџи Јордан), Горица Поповић (Перса)

Живот је бајка! Љубав између Зоне Замфирове, чорбаџијске ћерке, и кујунџије Манета победила је све, па и класне препреке патријархалне чаршије. А после свадбе – стишаше се оговарања, а Зона и Мане уживају у свом браку испуњеном лјубавлју и страшћу. И мисле да је све решено. А оно – прича тек почиње. Као у бајци, протагонисти се суочавају са низом препрека које морају да савладају и антагонистима које морају да победе да би пронашли прави пут. Драматични развој ситуације, испреплетане причама осталих ликова, уноси елементе комедије у ову романтичну, мелодрамску причу с почетка 20. века, која се одвија у живописној чаршији на југу Србије, пуној боја, мириса и звукова традиције.