Akcija „Čepom do osmeha“ u Kačarevu se nastavlja

Krajem prošlog meseca Udruženje „Čepom do osmeha“ u saradnji sa Udruženjem žena „Etno kutak“ i kačarevačkom osnovnom školom,obezbedili su invalidska kolica koja su bila neophodna dečaku Drakulić Aleksi iz Kačareva.

čepom do osmeha

Žene iz Udruženja su konkurisale za ovog dečaka i vredno sakupljale čepove kako bi mu pomogle.Mnogi sugrađani i sugrađanke su se priključili ovoj akciji i pomogli njenu realizaciju.

Akcija se nastavlja,pa su nas ovih dana kontaktirali mnogi i pitali gde da donesu prikupljene čepove.

Akciji su se priključile i naše „zlatne“devojke i devojčice iz plesne grupe „NG“ i njihova instruktorka plesa Vladana Zlatanović i već prikupile veliku količinu čepova.

Potrudićemo se da,kao javno glasilo,ovu priču raširimo i da što više čepova bude prikupljeno,a sve u želji da što veći broj dece dobije neophodnu pomoć.

Prikupljene čepove naši sugrađani mogu odneti u Mesnu zajednicu Kačarevo,a oni će dalje biti prosleđeni Zori Čubrić,predsednici Udruženja žena „Etno kutak“.Naše žene su u neprekidnoj saradnji sa Udruženjem „Čepom do osmeha“,tako da će prikupljeni čepovi zasigurno izmamiti osmehe još nekolicini dece ukoliko budemo bili vredni,a nije teško,verujte.

Čep po čep i put do dečijeg osmeha je kraći.Priključimo se akciji.