Акција „Чепом до осмеха“ у Качареву се наставља

Крајем прошлог месеца Удружење „Чепом до осмеха“ у сарадњи са Удружењем жена „Етно кутак“ и качаревачком основном школом,обезбедили су инвалидска колица која су била неопходна дечаку Дракулић Алекси из Качарева.

čepom do osmeha

Жене из Удружења су конкурисале за овог дечака и вредно сакупљале чепове како би му помогле.Многи суграђани и суграђанке су се прикључили овој акцији и помогли њену реализацију.

Акција се наставља,па су нас ових дана контактирали многи и питали где да донесу прикупљене чепове.

Акцији су се прикључиле и наше „златне“девојке и девојчице из плесне групе „NG“ и њихова инструкторка плеса Владана Златановић и већ прикупиле велику количину чепова.

Потрудићемо се да,као јавно гласило,ову причу раширимо и да што више чепова буде прикупљено,а све у жељи да што већи број деце добије неопходну помоћ.

Прикупљене чепове наши суграђани могу однети у Месну заједницу Качарево,а они ће даље бити прослеђени Зори Чубрић,председници Удружења жена „Етно кутак“.Наше жене су у непрекидној сарадњи са Удружењем „Чепом до осмеха“,тако да ће прикупљени чепови засигурно измамити осмехе још неколицини деце уколико будемо били вредни,а није тешко,верујте.

Чеп по чеп и пут до дечијег осмеха је краћи.Прикључимо се акцији.