Представа „Пластика“ и у Дому омладине у Качареву!

plastika

У Дому омладине у Качареву,16.децембра(петак),у 19 часова,биће одиграна представа „Пластика“.

Улоге тумаче Сузана Петричевић и Нела Михајловић

Улазнице се могу купити пред почетак представе,по цени од 200 динара.

„ПЛАСТИКА“-кратак садржај

Милина и Катарина су, у годинама када још увек постоји нада, дале велики новац да би прошле кроз специјални третман чије је финале пластична операција. Шта је било, било је. Новом снагом у нови живот. Ево њих две у елитној теретани затвореног типа где чекају персоналног тренера који ће им одредити врсту тренинга. Никада се пре нису среле њих две и никада се и не би среле да није ове мале теретане и тренера који недопустиво касни. Два дијаметрално супротна карактера, две наизглед обичне али узбудљиве судбине кроз које се преламају смешне и болне одреднице времена у коме живимо , сучелиће се на справама за корекцију тела и душе. Исход њиховог сусрета је крајње неизвестан, као и наши животи уосталом.

Пластика – комедијска драма за две жене у најбољим годинама

Аутор текста: Стеван Копривица

Режија: Сузана Петричевић

Музика: Владимир Петричевић

Офф: Игор Дамјановић

Текст сонга: Сузана Петричевић

Продуцент: Бата Караџић

Лица:

МИЛИНА ЧАКАРЕВИЋ, успешна удовица ………………………. СУЗАНА ПЕТРИЧЕВИЋ

Довољно искусна да зна шта јој је радити, довољно млада да себи да још једну шансу. Била је удата за једног „великог бају“, превеликог да би остао веран али премалог да би преварио смрт. Била је згодна провинцијалка чији се сан о освајању велеграда остварио. Била је атрактивна хостеса на штанду скупих аутомобила на Београдском сајму. Била, све је била, а она би да буде и сада и убудуће. Има чисто срце и брз језик. Одлука да препакује тело у ексклузивном медицинском центру није јој довољна за препакивање душе.

КАТАРИНА БОЈАНОВИЋ, новинарка……………….НЕЛА МИХАИЛОВИЋ

Некадашња перспективна студенткиња журналистике. Намера да„пластиком“ уклони траг бившег времена не помаже да уклони све бивше трагове неверемена у којем је живела. Дете велеграда о чијем животу су одлучивали други, пресензебилна и пределикатна да би јој било свеједно. Хоће да покуша још једном, док још има нешто мало времена. Умела је и уме да воли, макар те љубави биле и погрешне.Од сете се брани горким хумором,који зна да буде лековит.Увек јој је мало недостајало да буде своја и права и увек би се догодило оно што срећу квари.Није јој место у овој теретани,али..