Džudo klub „Jedinstvo“ Kačarevo na Međunarodnom takmičenju KUP „Žandarmerije“

Džudo klub „Jedinstvo“ je juče,13.11.,sa svojim izuzetnim mladim nadama,učestvovao na takmičenju u Sportskom centru „Šumice“ u Beogradu na Međunarodnom Džudo takmičenju KUP Žandarmerije.

dzudo-12

„U vrlo jakoj konkurenciji od 550 učesnika iz Srbije i regiona naši dečaci i devojcice,za samo godinu dana rada,pokazali su da sa njima nema šale. Osvojili smo osam medalja i tri peta mesta.Takmičenje se razlikovalo od dosadašnjih.Imali smo mnogo pobeda i deca su sjajno radila.
Zlato je izostalo,ali srebro je u rukama Marije Penevski!Bronze su najbrojnije: Maksim Stojanovski, Ilija Andjelović, Tijana Lazarević, Miljana Vulić, sestre Jana i Jelena Pejnović,kao i sjajna Tea Kocić. Malo je falilo Kristini Bjelčević i Aleksandri Dimitrovskoj,kojima je za dlaku izmakla medalja,što ne umanjuje značaj njihovih borbi i pokazano znanje.Apsolutno svi članovi Džudo kluba “ Jedinstvo“,koji su bili na ovom takmičenju su pokazali veliku hrabrost i snagu volje!“,rekla je za naš portal Božana Anđelović,koja nas uvek redovno informiše o postignućima ovog izuzetno vrednog i uspešnog kluba.

sc-sumice sc-sumice-1sc-sumice-2

„Postignut je dogovor sa klubovima na teritoriji opštine Pančevo o organizaciji novogodišnjeg prijateljskog Džudo turnira. Biće to lepa manifestacija koja će pružiti besplatnu priliku da se deca nadmeću u džudou,a nadasve druže.Svakako ćemo doprineti promociji ovog divnog olimpijskog sporta u našem lepom Kačarevu!“,rekla je Božana.

Srdačan sportski pozdrav upućuju naši sportisti,a mi im čestitamo i želimo mnogo uspeha!