Џудо клуб „Јединство“ Качарево на Међународном такмичењу КУП „Жандармерије“

Џудо клуб „Јединство“ је јуче,13.11.,са својим изузетним младим надама,учествовао на такмичењу у Спортском центру „Шумице“ у Београду на Међународном Џудо такмичењу КУП Жандармерије.

dzudo-12

„У врло јакој конкуренцији од 550 учесника из Србије и региона наши дечаци и девојцице,за само годину дана рада,показали су да са њима нема шале. Освојили смо осам медаља и три пета места.Такмичење се разликовало од досадашњих.Имали смо много победа и деца су сјајно радила.
Злато је изостало,али сребро је у рукама Марије Пеневски!Бронзе су најбројније: Максим Стојановски, Илија Андјеловић, Тијана Лазаревић, Миљана Вулић, сестре Јана и Јелена Пејновић,као и сјајна Теа Коцић. Мало је фалило Кристини Бјелчевић и Александри Димитровској,којима је за длаку измакла медаља,што не умањује значај њихових борби и показано знање.Апсолутно сви чланови Џудо клуба “ Јединство“,који су били на овом такмичењу су показали велику храброст и снагу воље!“,рекла је за наш портал Божана Анђеловић,која нас увек редовно информише о постигнућима овог изузетно вредног и успешног клуба.

sc-sumice sc-sumice-1sc-sumice-2

„Постигнут је договор са клубовима на територији општине Панчево о организацији новогодишњег пријатељског Џудо турнира. Биће то лепа манифестација која ће пружити бесплатну прилику да се деца надмећу у џудоу,а надасве друже.Свакако ћемо допринети промоцији овог дивног олимпијског спорта у нашем лепом Качареву!“,рекла је Божана.

Срдачан спортски поздрав упућују наши спортисти,а ми им честитамо и желимо много успеха!