Наш суграђанин Драган Вујачић,новинар,добитник Новембарске награде

Драган Вујачић: „Новембарска награда је подстрек“.

Бројним наградама и признањима које је до сада добио, дугогодишњи колега и уредник на Телевизији Панчево, Драган Вујачић, придодао је и Новембарску награду града Панчева. Аутор познате емисије о пољопривреди „Је л родило“, и емисија о људима и животу на селу, види као потврду квалитета досадашњег рада, али и као подстрек за нова достигнућа.
Повељи и плакети Града Панчева, Повељи Савеза пчеларских организација Србије, бројним новинарским наградама, Драган Вујачић је, захваљујући одлуци Комисије за доделу Награде града Панчева, додао и Новембарску награду. Великодушно каже и да Новембарска награда не припрада само њему, већ свима онима који су запослени у Регионалној РТВ Панчево.
Честитке за освојену Новембарску награду стижу са свих страна, каже Вујачић. Посебно место заузимају оне које су стигле од дугогодишњих сарадника.
Новембарска награда је и подстрек, каже Драган Вујачић и додаје да ће, ако не више, сасвим сигурно радити као и до сада. У животу је награда и рад са добрим људима, а њих у послу којим се бави – не мањка, каже уредник на ТВ Панчево, Драган Вујачић.

Извор:ТВ Панчево.